Prvi koncert modernog rok odseka – Eva Music School

Nakon što smo postavili jake temelje najvišeg kvaliteta kada je u pitanju obrazovanje u oblasti klasične muzike došlo je pravo vreme da otvorimo vrata zvucima na struju. Ponosni smo što je danas, 9. aprila, održan prvi koncert modernog odseka naše škole.

Kakav je osećaj posle prvog koncerta?

Osećaj zadovoljstva i ponosa! Direktorke i profesori su ponosni na polaznike, na njihova postignuća. Roditelji i prijatelji polaznika su ponosni što su njihovi najmiliji imali tako dobar javni nastup!

Kada je sve počelo? 

U oktobru 2021. godine otvorili smo moderni rock odsek u našoj muzičkoj školi. 

Misija ovog odseka je da pruži najvalitetnije obrazovanje kada je u pitanju moderna muzika. Želimo kao škola da doprinesemo sistematizaciji učenja u ovoj oblasti. 

Koja je naša misija?

Poznato je da malo domaćih umetnika uspe da dođe do svetske slave, i pored talenta. Naše mišljenje je da je to zbog nedostatka temeljnog i sistematičnog obrazovanja u oblasti rock, jazz, fanki i drugih žanrova moderne muzike. Verujemo da ćemo u narednim decenijama uspeti da iznedirimo muzičare svetske klase. U tome nam pomaže sjajan program i metoda rada Rock school programa iz Londona, priznatog u 55 zemalja sveta.

Prvi koncert modernog rock odseka Eva Music School

U subotu 9. Aprila 2022. održan je prvi koncert našeg modernog odseka. Ko zna? Možda se baš među ovim licima krije buduća svetska zvezda.

Veoma je važno da svi polaznici imaju šansu da nastupe pred dragim ljudima. Nema veće motivacije kako za decu tako i za odrasle polaznike – od žive svirke!

Danas smo svi uživali u zvucima na struju. Zajedno smo pobedili strah i izazvali suze radosnice na licima naših najbližih. Ovo će biti dan za pamćenje!

Časovi gitare Beograd
Časovi bas gitare Beograd
Časovi gitare
Publika na prvom koncertu modernog odseka
Časovi električne gitare za odrasle Beograd
Časovi bas gitara za žene BeogradNa ovom linku možete da čujete njihove nastupe: First concert of modern department – YouTube

Kako da se upišemo u modernu muzičku školu?

Ukoliko želite da se pridružite našem modernom odseku pišite nam na info@evamusic.rs ili pozovite na broj 063/558517

Prvi čas je besplatan.