Letnji Art Kamp za decu Beograd 2023

Međunarodna muzička škola „Eva“ ima jedinstvenu ponudu za sve mlade ljubitelje umetnosti u Beogradu – Eva Art Kamp za decu od 6 do 12 godina.
U prostorijama naše škole na Dedinju, deca će uz nadarene i inspirativne nastavnike imati priliku da učestvuju u brojnim aktivnostima. Tu su: gluma, strani jezici, učenje instrumenta, likovna umetnost i horsko pevanje.
Zbog velikog interesovanja, ove godine će se kamp održavati tokom tri nedelje: 26-30. jun, 3-7.jul i 21-25. avgust!

Art kamp za decu

Cilj našeg umetničkog kampa je da deci umetničkih sklonosti pružimo mogućnost da prodube svoja interesovanja i nauče nešto novo. U našim će prostorijama, u prijatnom i bezbednom okruženju provesti divnu nedelju sa stručnim i motivisanim nastavnicima, kao i vršnjacima sličnog senzibiliteta.

Kamp se održava na srpskom i engleskom jeziku, tako da će sva deca imati priliku da se upoznaju i sa različitim kulturama.

Aktivnosti koje postoje na našem letnjem kampu su:

  • Gluma
  • Učenje stranih jezika (španski ili italijanski)
  • Učenje instrumenta (klavir ili gitara)
  • Likovna umetnost i
  • Horsko pevanje

Kroz niz radionica se provlači jedinstvena tema kampa koja je obično jedno delo iz dečije književnosti.
Do sad su deca na našem kampu imala priliku da se upoznaju sa tematikom dela kao što su „Ostrvo s blagom“, „Pipi duga čarapa“ i „Čarobna frula“.
Ove godine deci spremamo veliko iznenađenje!

Sadržaj časova

Na glumi, deca prolaze kroz kompletan proces spremanja predstave i rada na kostimima i scenografiji. Predstavu piše naša jedinstvena profesorka Manja Tankosić koja je uvek prilagodi karakterima dece.
Pored horskog pevanja i učenja španskog ili italijanskog jezika, tu su i grupni časovi muzičkih instrumenata (klavira ili gitare).

Bilo da vaše dete već svira ili nikad nije imalo kontakt sa instrumentom, naši profesori su tu da se prilagode njihovom trenutnom znanju i da ga nadograde.

Na kraju svake nedelje kampa, deca će na priredbi roditeljima pokazati šta su naučila na svakoj aktivnosti. Prostorije našeg centra postaju jedinstvena galerija! Sve likovne radove naših polaznika ćemo izložiti, tako da se spremite za jedinstven umetnički događaj!

Predavači i individualni pristup

Naši predavači su izuzetno stručni i specijalizovani za rad u grupama ali pre svega, vole decu.
Zahvaljujući velikom broju nastavnika i grupama dece do 20, imamo mogućnost da svakom detetu pristupimo individualno i da se prilagodimo njihovim potrebama.
Bezbednost je na prvom mestu, tako da su deca sve vreme boravka u našoj školi pod budnim okom nekog od nastavnika.

Bilo da naši mali polaznici govore srpski ili engleski jezik, kreativni proces koji donose naše radionice za njih će biti jedinstveno iskustvo koje će dugo pamtiti.

Termini i dnevna organizacija kampa

Zbog velikog interesovanja, ove godine će se kamp održavati tokom tri nedelje: 26-30. juna, 3-7.jula i 21-25. avgusta.
Svakog radnog dana deca će od 9 do 15 časova imati aktivnosti sa pauzama za ručak i voćnu užinu. Decu dočekujemo od 8:30 do 9, a ispraćamo od 15 do 15:30.
Voćna užina je obezbeđena, a potrebno je da svaki polaznik ponese ručak od kuće. U prostorijama naše škole postoje i frižider i mikrotalasna rerna.

Cenovnik

Cena kampa je 149 evra po nedelji. Za prijave do 1.6. cena je 139 eura.
Cena za drugo ili treće dete iz iste porodice je 129 eura.
U cenu su uračunate sve aktivnosti, kao i voćna užina.

Za prijave i sve informacije, pišite nam na info@evamusic.rs ili na broj telefona 0611719159.