Letnji Art Kamp za decu Beograd 2024

Međunarodna muzička škola „Eva“ ima jedinstvenu ponudu za sve mlade ljubitelje umetnosti – Eva Art Kamp za decu od 6 do 12 godina.

U prostorijama naše škole na Dedinju, deca će uz nadarene i inspirativne nastavnike imati priliku da učestvuju u brojnim aktivnostima. Tu su: gluma, italijanski jezik, škola pisanja bajki, učenje instrumenta (klavir ili gitara), likovna umetnost i horsko pevanje.

Kamp će biti održan od 1-5. Jula 2024.

Art Kamp za decu

letni-kamp-za-decu-beograd-sadrzaj i aktivnosti kampa

Cilj našeg umetničkog kampa je da deci umetničkih sklonosti pružimo mogućnost da prodube svoja interesovanja i nauče nešto novo. U našim će prostorijama, u prijatnom i bezbednom okruženju provesti divnu nedelju sa stručnim i motivisanim nastavnicima, kao i vršnjacima sličnog senzibiliteta.

Kamp se održava na srpskom i engleskom jeziku, tako da će sva deca imati priliku da se upoznaju i sa različitim kulturama.

Aktivnosti koje postoje na našem letnjem kampu su:

–        Gluma

–        Italijanski jezik

–        Škola pisanja bajki (za decu od 9 do 12 godina)

–        Učenje instrumenta (klavir ili gitara)

–        Likovna umetnost 

–        Horsko pevanje 

Kroz sve aktivnosti se provlači jedinstvena tema kampa koja je obično jedno delo iz dečije književnosti.

Do sad su deca na našem kampu imala priliku da se upoznaju sa tematikom dela kao što su „Ostrvo s blagom“, „Pipi duga čarapa“ i „Čarobna frula“, “Nestaško i gusari”. 

Letnji kamp za decu: sadržaj časova

Na glumi, deca prolaze kroz proces spremanja predstave i rada na kostimima i scenografiji. Predstavu piše naša jedinstvena profesorka Manja Tankosić koja je uvek prilagodi karakterima dece.

Pored horskog pevanja i učenja italijanskog jezika, tu su i grupni časovi muzičkih instrumenata (klavira ili gitare).

Ove godine uvodimo još jedno iznenađenje za starije polaznike kampa – Školu bajki koju vodi naš dečiji pisac Aleksandar Stevanović.

Bilo da vaše dete već svira ili nikad nije imalo kontakt sa instrumentom, naši profesori su tu da se prilagode njihovom trenutnom znanju i da ga nadograde.

Na kraju nedelje kampa, deca će na priredbi roditeljima pokazati šta su naučila na svakoj aktivnosti. U prostorijama našeg centra ćemo izložiti i sve likovne radove naših polaznika, tako da se spremite za jedinstven umetnički događaj!

Predavači i individualni pristup

Naši predavači su izuzetno stručni i specijalizovani za rad u grupama ali pre svega, vole decu.

Zahvaljujući velikom broju nastavnika i grupama dece do 20, imamo mogućnost da svakom detetu pristupimo individualno i da se prilagodimo njihovim potrebama.

Bezbednost je na prvom mestu, tako da su deca sve vreme boravka u našoj školi pod budnim okom nekog od nastavnika.

Termini i dnevna organizacija kampa

Ove godine će se kamp održavati od 1. do 5. Jula. 

Svakog radnog dana deca će od 9 do 15 časova imati aktivnosti sa pauzama za ručak i voćnu užinu. Decu dočekujemo od 8:30 do 9, a ispraćamo od 15 do 15:30.

Voćna užina je obezbeđena, a potrebno je da svaki polaznik ponese ručak od kuće. U prostorijama naše škole postoje i frižider i mikrotalasna rerna.

Cenovnik

Cena kampa je 179 evra po nedelji. Za rane prijave do 15.4. cena je 149 eura.

Cena za drugo ili treće dete iz iste porodice je do 15.4. 135 eura, a od 15.4. 149 eura.U cenu su uračunate sve aktivnosti, kao i voćna užina.

Za prijave i sve informacije, pišite nam na info@evamusic.rs ili na broj telefona 065/4499727.