Grupni časovi HARFE – prvi put u Srbiji!

Prvi put u Srbiji!!!
Eva Music vam predstavlja: Grupne radionice HARFE!!!

Za decu uzrasta od 7-10 godina!
Imamo mesta za 8 klinaca i klinceza!
Instrumenti su obezbeđeni – u pitanju su male keltske harfe!

Nije neophodno muzičko predznanje!

Radionice su grupne, održavaju se jednom nedeljno u trajanju od sat i po.
PRVA RADIONICA biće održana 17. novembra od 10 do 11.30h!

Profesor harfe je sjajna ŽELJKA MILOŠEVIĆ. Rođena je 1985. godine. Muzikom se bavi od svoje osme godine. 2008. god. je diplomirala Snimanje i obradu zvuka na Akademiji umetnosti u Beogradu. Godine 2013. je diplomirala harfu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu u klasi mr. Staše Mirković Grujić. Specijalističke studije završava na smeru Menadžment kulture i umetnosti na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu. Željka radi kao nastavnik dizajna zvuka u Srednjoj muzičkoj školi “Petar Konjović“ Sombor i ima svoju školu harfe „Harpomanija“.

Predsednik je kao i projektni i finansijski menadžer asocijacija umetnika “Art Mreža” iz Novog Sada i „Kulturni centar mladih Vojvodine“ kao i zamenik predsednika udruženja “Fabrik Art” iz Beograda. Ova udruženja zalažu se za istraživanja u umetnosti i kulturi, prosperitet u oblasti informisanja, promociju autorskih dela, podizanje svesti o sadržini i zaštitu kulture i umetnosti. Takođe, organizator je internacionalnih edukativnih projekata u okviru Evropskih programa “Mladi u akciji” i „Erasmus+“ gde kroz umetnost radi na neformalnoj edukaciji i povećavanju socijalne inkluzije mladih.

Svi u Evi smo srećni i ponosni što ćemo imati priliku da sarađujemo sa njom!

Učeći sviranje harfe razvijaju se kreativna i logička razmišljanja koja su od izuzetne važnosti za mlađi uzrast a što je i direktno vezano za razvoj inteligencije. Takođe, vežbanje harfe gradi karakter i uči vredne lekcije naše mališane. Kroz vežbu deca se uče radu i disciplini, strpljenju i istrajnosti ka postizanju zadatog cilja. Razvoj mašte i kreativnosti kod dece, otvaranje novih vidika i negovanje stvaralačkih sposobnosti su takođe posledice redovnog sviranja harfe. Pored sviranja, na radionicama se stiču znanja iz oblasti solfeđa i odlična su osnova za dalje muzičko školovanje.

Prijavite svoje dete na info@evamusic.rs
Vidimo se uskoro!