Dimitrije Mojsijević, Profesor bubnjeva

Dimitrije Mojsijević je rođen u Novom Sadu gde završava srednju muzičku školu „Isidor Bajić“ klasi prof. Srđana Palačkovića na odseku za udaraljke.

2015. godine u Beogradu upisuje „Fakultet muzičke umetnosti“ na odseku džez bubnjeva u klasi prof. Miroslava Karlovića. Diplomira 2019. godine. Za vreme drugog semestra 2018. godine dobija ERAZMUS stipendiju i odlazi u Litvaniju gde se zadržava ceo jedan semestar.

Školske 2019/20. godine upisuje  i završava Master studije za džez bubnjeve na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu, u klasi prof. Anđelka Stupara.

Tokom godina nastupa na brojnim koncertima i sa različitim sastavima među kojima su Oleg Kireyev, Milan Petrović quartet, Saša Popovski, Nikola Čubrilo bend, Art Baden, Ivan Švager „Ambire“ bend, Eroteme, Corey Wilcox, Umetnički ansambl Ministarstva odbrane „Stanislav Binički“ itd. Takođe ima svoj autorski projekat pod nazivom „Moses Dimski“. 

Nastupao je na „Evergreen Festu“ sa Beti Đorđević, Tanjom Jovićević, Nadom Pavlović, Bojanom Stamenov, Tanjom Banjanin i drugima . Učestvuje u prvom domaćem konceptualnom mjuziklu „Pećina“, autora Ivana Ilića. Takođe je nastupao na scenama festivala poput Nišvila, Beogradskog džez festivala, JazzIbar festivala, Gala de Blues Jazz Kamo u Rumuniji itd. 

Godine 2021. i 2022. učestvuje u međunarodnim projektima „Balkan youth jazz orchestra“ i „In search of our musical roots“ u Podgorici pod vođstvom prof. Vladimira Nikolova i prof. Antonija Tonija Kitanovskog.

 Pedagoškim radom se bavi od 2018 godine. Đaci ga opisuju kao veoma strpljivog i predanog pedagoga, koji se trudi da iz svakog deteta izvuče njegov maksimum. Timu “Eva Music” škole pridružio se od 2022. godine.