Časovi muzike preko leta Beograd – Eva Music School

Potrebni su vam časovi muzike preko leta Beograd? Na pravom ste mestu!

Leto je period kada su i deca i odrasli rasterećeni od obaveza koje su sve obimnije tokom školske godine. To je idealan trenutak da započnete sa časovima muzike.

Naša muzička škola “Eva Music” pruža vam mogućnost da učite da svirate klavir, violinu i saksofon tokom leta. Kako uživo, tako i online.

U Beograd, časovi se odvijaju u našoj prelepoj kući na Dedinju. Ako se nalazite van Beograda, onda možete da radite online sa našim profesorima.

Tempo časova muzike preko leta najčešće je jednom nedeljno, tokom jula i avgusta. Ovaj tempo najviše odgovara odraslim polaznicima dok za decu predlažemo časove muzike dva puta nedeljno. Ukoliko ste i kao odrasli zainteresovani za časove više puta nedeljno moguće je napraviti dogovor. 

Časovi klavira preko leta za decu i odrasle Beograd

Za časove klavira preko leta javljaju nam se mnoge porodice. Veliki broj njih u Beograd dolazi tokom letnjeg odmora i želi da njihova deca (ili oni) rade sa najprofesoinalnijim kadrom u fantastičnim uslovima naše kuće na Dedinju.

Za porodice koje žive van svoje zemlje ovo je idealna prilika da njihovi mališani vežbaju i svoj maternji jezik.

Ukoliko dolaze krajem juna ili početkom jula često su i deo našeg Letnjeg Art Kampa 

Kamp je namenjen deci uzrasta od 6 do 12 godina koji su skloni umetnosti. 

Časovi klavira preko leta nisu namenjeni samo deci i onima koji žive van naše zemlje. Naprotiv. Ovo je period kada je idealna prilika da ostvarite svoj san. Saobraćajne gužve su manje, manje je obaveza na poslu, što je fantastičan trenutak za započinjanje (ili nastavljanje) bavljenja novim (ili starim) hobijem.

Časovi klavira preko leta za decu i odrasle Beograd

Časovi saksofona preko leta za decu i odrasle

Mi smo jedna od 3 Muzičke škole u Beogradu koja nudi sistematizovane časove saksofona. A jedina u Beogradu koja nudi časove saksofona tokom leta. I za decu i za odrasle. 

Dva meseca raspust sasvim su dovoljna da ovladate osnovnom tehnikom disanja i zasvirate prve melodije na saksofonu. 

Ukoliko već svirate saksofon, dva meseca tokom leta idealna su prilika da usavršite sviranje ovog instrumenta. Kod nas u školi možete da pohađate časove na vrlo visokom nivou. Pored časova saksofona obezbeđene su i probe sa klavirom, ukoliko profesor saksofona proceni da ste za taj korak spremni.

Časovi muzike preko leta Beograd uključuju pored časova klavira i saksofona i časove violine u našoj muzičkoj školi.

Časovi saksofona preko leta Beograd


Časovi violine preko leta za decu i odrasle

Naš profesor violine prvi je od svih nas u Muzičkoj školi “Eva Music” spoznao čari časova muzike preko leta. 

Još pre tri leta počeo je da radi punom parom tokom letnjeg raspusta. Njegovi đaci su zatim od septembra bili najuspešniji od svih. Pored regularnih časova, smotri i koncerata, spremali su se i za domaća i međunarodna takmičenja. 

I ovog leta čeka i decu i odrasle da im prenese tajne sviranja ovog predivnog instrumenta. 


Ako ste u Beogradu pišite nam na info@evamusic.rs ili nas pozovite na +38163/558517 i zakažite svoje časove. 

Časovi violine preko leta Beograd

Za koga su idealni časovi muzike preko leta?

I za decu i za odrasle. I za apsolutne početnike i za profesionalce.

Za one koji pohađaju državnu muzičku školu i ne žele da izgube kontinuitet tokom letnjeg raspusta. Za one koji su u Beogradu samo tokom odmora. Za sve vas koji želite da iskoristite slobodno vreme da ovladate muzičkom magijom – mi smo tu.

Za učenje muzike – nema boljeg trenutka od leta. U julu i avgustu se tempo života usporava. Samim tim se fokus popravlja. Ne biste verovali kakvi skokovi u muzičkom razvoju mogu da se dogode tokom dva meseca leta. 

U našoj muzičkoj školi radimo po Britanskom Kraljevskom ABRSM programu. Međutim, moguće je tokom leta prilagoditi časove instrumenta i vežbati sa decom i po nacionalnom programu. Ukoliko vam se svidi naš način rada od jeseni možete da postanete naši đaci.

Naravno, tu su i časovi za napredne svirače koji se zovu masterclass na kojima se rade kompozicije višeg nivoa sviranja.

casovi-klavira-koncert-muzicka-skola-eva-music

Cena časova muzike preko leta?

Cena jednog individualnog časa instrumenta je 30 eura (45 minuta). Međutim, obezbedili smo vam popust! Paket od 8 individualnih časova instrumenta (45 minuta svaki) sada košta svega 210 eura!

8 časova, jednom nedeljno, idealna je mera za časove muzike preko leta, naročito za odrasle polaznike. 

Za decu cenovnik možete da pogledate ovde: Cenovnik – Eva Music

Javite nam se da zakažete svoj čas!

Kako da se prijavimo za časove muzike preko leta?

Prijava je jednostavna.

Možete da nam pišete na info@evamusic.rs ili da nas pozovete na broj telefona +38163558517

Ili jednostavno popunite kontakt formu na kraju teksta.

U kratom roku ćemo vam zakazati prvi čas. Neka muzička magija počne.