Časovi Električne Gitare Beograd – Eva Music School

Časovi električne gitare Beograd – deo ponude naše muzičke škole.

Časovi električne gitare Beograd - Eva Music School

U našoj muzičkoj školi svakom detetu se pristupa na jedinstven način. Časovi su namenjeni kako za početnike, tako i za decu sa predznanjem. U prijatnom ambijentu i zdravoj atmosferi edukujemo decu da steknu samopouzdanje i razviju ljubav prema muzici.

Najvažnije nam je da vašem detetu pomognemo da razvije odličnu tehniku sviranja i sluh kako bi jednog dana moglo da se bavi muzikom i na profesionalnom nivou.

Iako je izuzetno atraktivno videti svoje dete kao deo benda, na bini, sa drugarima, takav metod rada može da dovede da Vaše dete godinama stagnira na individualnom planu. Zato smo razvili metodoligiju nastave električne gitare po kojoj pre svega radimo na individualnoj tehnici i razvoju svakog đaka ponaosob, a tek onda ih sjedinjujemo u dua, tria i  na kraju u bend.

Škola električne gitare za decu Beograd

Časovi električne gitare za decu Beograd - Eva Music School

Došli smo do zaključka da decu najviše motivišu javni nastupi i priprema za polaganje međunarodne RSL diplome. S tim u vezi naš plan i program je pažljivo kreiran i sadrži: 35 individualnih časova električne gitare godišnje godišnje, 2 koncerta, 1 proveru znanja i na kraju izlazak na ispit pred nezavisnom komisijom iz Londona.

Kao dodatnu, eksternu motivaciju, izdvajamo sviranje sa vršnjacima i profesorima. Misija muzičke škole “Eva” jeste da vaše dete zainteresuje za učenje električne gitare i da mu pruži stručnu i motivišuću podršku na njegovom muzičkom putu.  

„Želim da iznesem pohvale za rad vaše škole. Već nakon nekoliko časova dete se pohvalilo da je naučilo više o gitari i muzici nego za godinu dana u prethodnoj školi. Volja deteta za rad i učenje umetnosti muzike je od prvog dana počela da raste i dete sa velikim zadovoljstvom dolazi na svaki novi čas. Za kraj bih citirao sinovu ocenu profesora: Nikola rocks!“

Tata našeg učenika Tea

Časovi električne gitare za odrasle Beograd

Časovi električne gitare za odrasle Beograd - Eva Music School

Naša škola je poznata po velikoj zajednici odraslih polaznika. U radu sa odraslima postižemo veliki uspeh. Bilo da vam je potrebna podrška da unapredite svoju tehniku sviranja električne gitare ili vam treba pomoć u razumevanju muzičke teorije, mi smo tu za vas. Bilo da ste odrasla osoba koja želi da unapredi svoje znanje ili ste početnik – mi smo prava adresa za vas. 

Bilo da želite da naučite da svirate za sebe, želite da unapredite tehniku sviranja da biste zasijali u svom bendu ili vam je želja da dobijete posao u inostranstvu – mi smo tu za vas.

Raspored se prilagođava vašem poslu kao i ostalim obavezama. 

RSL ispiti ne prepoznaju starosno ograničenje te su, uz naše individualne časove, idealan motiv za rad. Veliki broj muzičara odlučuje se da svoje znanje sistematizuje i kruniše sticanjem diplome priznate u celom svetu. Naš stručni kadar će vam pomoći da ostvarite svaki svoj muzički cilj.

Naša najstarija učenica ima 74 godine. U tim godinama je prvi put sela za instrument klavir i danas ga veoma uspešno svira, čitajući dva muzička ključa (violinski i bas). Ako ste pomislili da je za Vas kasno i da sigurno nećete umeti, nadamo se da će Vas ova priča inspirisati. 70% odraslih ljudi žali što u detinjstvu nisu naučili da sviraju neki muzički instrument. Ono što je važno da Vam kažemo je da: nikada nije kasno!

Svaki prvi čas je besplatan! Javite nam se na 063/558517 ili nam pišite na mail info@evamusic.rs  Imamo velikog uspeha i sa online nastavom, tj nastavom na daljinu.

Eva Music moderni odsek i časovi gitare kod profesora Nikole bila su najbolja odluka koju sam doneo u 2022. godini! Konačno sam dobio sve odgovore na pitanja koja su me mučila godinama unazad i zaokružio sam znanje koje sam već posedovao. Najvažnije: napravio sam ogroman pomak u tehnici sviranja električne gitare!”

Dušan Rančić, naš odrasli polaznik, električni i bass gitarista mnogih metal i hard rock bendova u Beogradu 

Profesori električne gitare Beograd

Profesori električne gitare Beograd - Eva Music School

Časove električne gitare drži gitarista i basista Nikola Radosavljević, najmlađi član modernog odseka u našoj školi. Pedagoški sistem je razvio kombinujući pedagoške metode svojih mentora. Analitički pristupa svim aspektima sviranja gitare.

Nikola je vešt u sviranju i klasične i akustične gitare, ali se opredelio da se posveti radu i razvijanju metode učenja električne gitare. Pogledajte našeg profesora Nikolu Radosavljevića u gostovanju kod Miloša Milovanovića na N1 povodom nastupa na filmskom festivalu u Nansiju.

Pored Nikole časove električne gitare drži i Draganče Pavlović, kao i Nikola Jelačić.

Nastavnik Draganče i Nikola završili su osnovne i master studije na Muzičkim Akademijama. Imaju iza sebe višegodišnje pedagoško iskustvo i stekli su afinitet prema radu sa učenicima svih uzrasta. Obojica su deo tima čuvenog Beogradskom Guitar Art Festivala. A nastavnik Nikola Jelačić imao je solistički koncert 2021. godine na ovom festivalu.

Metodoligija časova električne gitare u našoj školi

Upotreba audio i video snimaka kao alata za objašnjavanje određene oblasti, kao i literatura, sastavni su delovi časova. Naši đaci u kratkom vremenskom periodu postižu zavidne rezultate, bilo u tehničkom, improvizacionom ili bilo kojem drugom delu sviranja gitare. Svakom đaku posvećujemo punu pažnju, fokusirajući se na unapređivanje polaznikovih sviračkih vrlina i rešavanju problema.

Naša filozofija pedagoškog rada zasniva se na slobodi, otvorenosti, poverenju i dobroj komunikaciji sa učenicima. Naši nastavnici časove koncipiraju po principu majstorskih radionica gde vlada prijatna atmosfera i dobra energija.

Svi nastavnici tečno govore engleski jezik. Uvek su spreman za nova iskustva.

Časovi džez gitare i priprema za upis u srednju muzičku školu

Časovi električne gitare Beograd - Eva Music School - priprema za upis u srednju muzičku školu

Naša muzička škola pruža i pripreme za upis u srednju muzičku školu na džez odsek kao i na džez akademiju.

Upoznavanje sa istorijom džeza, rad na džez standardima, džez teoriji, tehnici, skalama, časovima solfeđa i pevanja i svemu što je neophodno za sticanje znanja za upis.

U Srbiji, za prijemni za srednju muzičku školu, mogu da se prijave svi đaci osmih razreda osnovne škole. Nije potrebno da imaju završenu nižu muzičku školu. Potrebno je da izađu na diferencijalne ispite (intrument, solfeđo i teorija muzike) i da pokažu visoko znanje i veštine. Mi smo tu da Vaše dete podržimo na ovom koraku.

Časovi električne gitare u muzičkoj školi

Časovi gitare su individualni, radi se po britanskom RSL programu koji je priznat u 55 zemalja širom sveta. Svaki polaznik dobija RSL udžbenik kao i matrice za vežbanje. Nastavnik je otvoren za sva pitanja u vezi sviranja gitare i muzike uopšte. Svakom polazniku se pored britanskog, pravi i novi individualni plan i program, sa namerom da se slabosti u sviranju polaznika reše i razviju nove sposobnosti za bavljenje muzikom. 

Profesor je izuzetno motivisan bez obzira na uzrast polaznika. Kada studenti steknu kontrolu nad instrumentom, mogu da se priključe grupnom radu, tj. sviranju u bendu uz pevanje. Naša škola je idealna za sve koji žele uspeh u oblasti moderne muzike. 

Časovi električne gitare Beograd cena

Prvi čas električne gitare u našoj školi je besplatan.

Cenovnik možete da pogledate na ovom linku, a više informacija o nama možete videti i na našoj Facebook stranici i Instagram stranici. 

Eva Music School nalazi se na Dedinju, u Beogradu. 

Udaljenost nikad nije bila prepreka kada neko želi kvalitet. Možemo da se pohvalimo da imamo polaznike iz svih krajeva Beograda, ali i Srbije. Ni Zemun nije predaleko ako želite za sebe ili svoje dete najbolje.

Đake koji kod nas pohađaju nastavu na daljinu imamo iz celog sveta, sa tri kontinenta.

Bilo bi nam drago da i Vi postanete deo naše muzičke priče i priuštite svom detetu ili sebi muzičko školovanje najboljeg kvaliteta u Beogradu.

Zakažite svoj prvi besplatni čas putem info@evamusic.rs ili popunite kontakt formu ispod.

Prijavite se za besplatne konsultacije

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website