Saradnja


Verujemo da bez dobre saradnje sa školama i organizacijama koje imaju slična profesionalna načela i radnu etiku nije moguće napredovati. Ponosno vam predstavljamo naše saradnike:

The International School of Belgrade (ISB)

U junu 2016. počinjemo saradnju sa The International School of Belgrade koja traje do danas.

British International School of Belgrade (BIS)

Tokom letnjeg kampa “Berlitz” 2016. godine u British International School Belgrade suvlasnice centra Vesna Radić i Ana Rančić održale su niz grupnih muzičkih radionica. Do danas sa ovom školom blisko sarađujemo u vidu učešća na svim prolećnim humanitarnim bazarima, a naši đaci svojim sviranjem doprinose priredbama koje ova škola organizuje.

Brook Hill International School of Belgrade

Sa Brook Hill International School of Belgrade sarađujemo od januara 2017. kada su svi naši profesori učestvovali na Expression Arts Week-u. I sa ovom školom blisko sarađujemo u vidu učešća na svim prolećnim humanitarnim bazarima od našeg osnivanja do danas.

Prima International School of Belgrade

Sa PRIMA International School of Belgrade sarađujemo od 2017. Đaci VI razreda posetili su naš centar prilikom čega smo im priredili radionicu o muzičkim instrumentima.


Naši đaci tradicionalno sviraju na godišnjem koncertu ove škole u Hyatt Regency Belgrade hotelu.

The International Primary School (IPS)

Učenici IPS škole bili su nam u gostima tokom školske 2017/18 godine. Predstavili smo im različite muzičke instrumente u vidu mini-koncerta.
Od marta 2019. naši profesori u prostorijama ove škole drže individualne časove instrumenta na nultom i pripremnom nivou.

Belgrade Chopin Fest

U okviru Belgrade Chopin Fest-a 2017. organizovali smo dve radionice za decu pod nazivom „Muzika i osećajnost“.
Suvlasnice centra Ana Rančić I Vesna Radić svojim sviranjem doprinele su promotivnom skupu povodom otvaranja festivala 2018.

U aprilu 2019., na reviji talenata održanoj u svečanoj sali Fakulteta muzičkih umetnosti u Beogradu, nastupio je naš student Marko Simić. Odsvirao je dve Skarlatijeve sonate i Šopenovu Bersezu.

Kampovi za decu – sve na jednom mestu!

Posetite nov sajt koji objedinjuje ponudu kampova za decu širom Srbije.
Od edukativnih i umetničkih, do sportskih i volonterskih.
https://www.kampovizadecu.com