Master klase


Od ove sezone u našem centru održavaju se master class-ovi. U muzičkom svetu master class predstavlja seminar koji drži izuzetno uspešan izvođač ili profesor Univerziteta.

David Bižić

Ove sezone smo u oktobru ugostili našeg a svetskog baritona Davida Bižića, koji trenutno peva u Metropoliten Operi u New York-u, koji je nakon on line audicije održao 17 časova pred skoro 30 kolega solo pevača iz cele Srbije.

Zimska škola gitare

U decembru su našim prostorijama odzvanjali zvuci klasične gitare jer su Prof Dr Aleksandar Hadži Đorđević, Prof Dr Slobodan Milivojević, Prof Milkica Ponjavić i Prof Ognjen Gračk održali seminar učenicima osnovnih i srednjih muzičkih škola Beograda. Polaznik našeg master klasa Vuk Vukajlović osvojio je II nagradu na prestižnom Guitar Art Festivalu 2019. https://www.youtube.com/watch?v=U398gAmWxSc

Ivan Zoranović Kiza

Vikend 30. i 31. mart ove godine bio je rezervisan za zvuke električne gitare i master class čuvenog Ivana Zoranovića Kize, koji trenutno nastupa sa Đorđem Balaševićem, Galijom i mnogim drugim domaćim kantautorima.