Grupni programi


Kroz bogato pedagoško iskustvo i radnu praksu u Međunarodnom centru za muziku „EVA“, naučili smo da je detetu uzrasta od 4 do 6 godina najbolje pružiti ulazak u svet muzike kroz grupne aktivnosti. Zbog toga smo u našoj muzičkoj školi u Beogradu osmislili sledeće programe za decu:

Mala škola harfe

Časovi harfe za decu uzrasta od 5 do 6 godina. Ova mala škola harfe je jedinstveni program u Srbiji i regionu. Radionice se održavaju subotom od 10 časova i traju 45 minuta. Broj dece u grupi je ograničen, a male harfe su obezbeđene! Ove radionice vodi Željka Milošević, diplomirana harfistkinja. Ona je autor koncepta Harpomania i aktivno se bavi edukacijom i popularizacijom ovog instrumenta.

Kinder Music With Katie

Autorski program na engleskom jeziku koji je osmislila Ms Katarina Hinić, nastavica muzičkog u PRIMA International School of Belgrade, fantastičan je uvod u čarobni svet muzike za najmlađe. U ovoj muzičkoj školi za decu od 4 do 6 godina, mališani će naučiti da pevaju, razvijaće sluh i osećaj za ritam, koordinaciju i motoriku. Časovi klavira uz posebnu metodu učenja, prilagođeni njihovom uzrastu kao i upoznavanje sa drugim instrumentima u radionicama gde će imati prilike da i isprobaju neke od instrumenata. U Međunarodnom centru za muziku „EVA“, škola klavira se održava subotom od 12:00 i traju 45 minuta. Broj mesta je ograničen.

časovi klavira prilagođeni deci uzrasta od 4 do 6 godina prema autorskom programu katarine hinić

Letnji umetnički kamp „Eva“

       Naš letnji umetnički kamp „Eva“ održava se tradicionalno svake prve nedelje jula. Deca borave u našem centru od 8.30 do 15.30 i svakog dana imaju časove instrumenta, horskog pevanja, glume, slikanja i jezika. Petog dana izvode predstavu kao sublimaciju svega što su naučili. Atmosfera je prelepa, a kamp okuplja decu sličnih interesovanja i pruža mogućnost upoznavanja novih drugara. Prvi Art kamp Eva bio je inspirisan Mocartovom operom „Čarobna frula“ a drugi je za temu imao roman R. L. Stivenson „Ostrvo s blagom“.

Vidimo se od 1. do 5. jula ove godine!